Tiesitkö tämän pettämisestä? Faktat voivat yllättää

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Pettäminen herättää monissa syviä tunteita, varsinkin jos ihminen on joutunut vastaavaan tilanteeseen. Kukaan ole ole kokemuksiensa kanssa yksin, sillä kohtalotovereita riittää niin pettäjien kuin uhrienkin puolella.

Buzzfeed julkaisi YouTube-videon, jossa eritellään yllättäviä faktoja aiheeseen liittyen. Harva tietää, että keskimäärin 15 prosenttia naimisissa olevista naisista pettää puolisoaan. Miesten kohdalla määrä on 25 prosenttia. Avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin erikoistuneella Ashley Madison -verkkosivustolla on yli 23 miljoonaa käyttäjää.

3 prosenttia kaikista lapsista on saanut alkunsa pettämisestä. 60 prosenttia pettäjistä luulee päässeensä tilanteesta ilman kiinnijäämistä. Naisista 68 prosenttia pettäisi jos tietäisi, ettei jäisi tilanteesta kiinni. On myös melko hälyttävää, että yli puolet pettävistä vaimoista on rakastunut rakastajaansa.