Valtava kalliolohkare vyöryi kylään – tuhosi kaiken eteensä osuneen

Ohhoh! · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet useista tapauksista, joissa ympäri maailmaa on ilmestynyt yllättäen maahan suurikokoinen vajoama, joka on pahimmissa tapauksissa imaissut sisäänsä kokonaisia rakennuksia. Nyt verkossa nähdään video vähintään yhtä traagisesta luonnonilmiöstä.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Italiassa Ronci Termenon kylässä vuorenrinteellä sijaitsee joukko rakennuksia, jotka ovat jo kahteen otteeseen joutuneet ikävän iskun kohteeksi. Viime viikolla Vuoreltv vyöryi alas valtavankokoisia kalliolohkareita, jotka ovat jyränneet kaiken alleen.

Talojen päältä vyörynyt kolmekerroksisen talon kokoinen lohkare tuhosi kaiken mihin se osui, kunnes se viimein pysähtyi pellolle. Toinen samanlainen pysähtyi sattumalta erään talon seinän kohdalle. Nyt tuhojen korjauksiin kerätään rahaa Facebook-ryhmässä.