Paris Hilton lounasti Hollywoodissa – yllättävän rintavana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hotelliperijätär Paris Hilton on eräs seuratuimmista seurapiirineitokaisista. 32-vuotias tähti on onnistunut luomaan oman imperiumin lanseeraamalla hajuvesi- ja korumerkin sekä kenkä- ja vaatemalliston. Neito on laittanut pystyyn myös yökerhoja.

Splash
Splash

Paris ei ole Hollywoodin suuripovisin kaunotar, mutta hän osaa korostaa muotojaan taitavasti. Tällä kertaa blondi ikuistettiin lounastunnelmissa Beverly Hillsissä. Hilton oli menossa The Grill On The Alley -ravintolaan, kun paparazzit kuvasivat hänet rintavakoa korostavassa käärmekuvioisessa mekossa.

Splash
Splash

Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.