Mies jekutti pikaruokalan työntekijöitä: ”Ruoassani on kannabista!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme nähneet lukuisia videoita, joissa pikaruokaloiden autokaistojen asiakkaat vitsailevat työntekijöiden kustannuksella jos jonkinlaisten jekkujen merkeissä. Tällä kertaa pahaa-aavistamattomia myyjiä on höynäytetty huumeisiin liittyvän pilan merkeissä.

YouTube
YouTube

Youtuben BigDawsTv-kanavalla nähdään video, jossa mies ajaa pikaruokaloiden autokaistoille tilaamaan ruokaa. Saatuaan purtavansa paperipussissa hän sujauttaa sisään nyytin, jonka sisältö muistuttaa päällisin puolin erehdyttävästi kannabista. Tämän jälkeen hän ilmoittaa ”löydöstään” hämmästyneille myyjille.

Pikaruokaloiden luukuilla työskentelevien ihmisten ilmeet ovat näkemisen arvoisia. Osa käyttäytyy kuin olisivat juuri kohdanneet haamun. Jotkut puolestaan vaikuttavat siltä, kuin kannabiksen kanssa tekemisissä oleminen ei olisi heille varsinaisesti mitään uutta.