Vanhuksille soitettiin Pharrell Williamsin hittiä – tyly vastaanotto

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimakuja on monenlaisia, ja joskus yleisö on artistia kohtaan ankara. Nyt eräälle verkkovideolle on tallennetty hetki nurmikeilailu-kilpailuista Great Yarmouthista. Brittien suosima laji kiinnostaa näemmä lähinnä vanhempaa väestöä.

Katsojille soitettiin kisahallissa Pharrell Williamsin hittikappale Happy, joka tunnetaan iloisesta rytmistä ja melodiastaan. Mikä neuvoksi, kun papat ja mummot eivät kuitenkaan fiilistelleet mukana? Videolla nähdään maansa myyneitä eläkeläisiä, joita ei voisi vähempää kiinnostaa iloinen musiikki.

Velvollisuudentunnosta seniorit kuitenkin taputtavat kappaleen mukana. He eivät kylläkään pysy tahdissa, ja lopputulos on koomista katseltavaa. Kaikki eivät näytä pysyvän katsomossa edes hereillä.