Justin Bieberille jättilasku – kannabiksesta hajuhaittoja kartanoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat itse aiheutetut ongelmat ovat vaivanneet Justin Bieberiä viime aikoina. Tähti pidätettiin äskettäin pahoinpitelystä, ja taannoin hän jäi kiinni rattijuopumukesta. Bieberin kotoa löydettiin myös huumeita taannoisen kotietsinnän yhteydessä.

Kanadalaisen poptähden häätämiseksi on tehty jopa virallinen kansalaisadressi. Nyt Justin Bieber on puolestaan joutunut maksamaan 5.000 dollarin, eli noin 3.600 euron laskun.

TMZ-sivuston mukaan Justin Bieber vuokrasi taannoin käyttöönsä Miamissa sijaitsevan viiden makuuhuoneen kartanon CareFreeLifestyle.com-sivuston kautta. Tähden kerrotaan aiheuttaneen sitkeät hajujäljet kartanoon runsaan kannabiksen polttamisensa vuoksi, ja rakennuksen omistajat veloittivat Bieberiltä siivouskulujen hinnan.

Justin Bieberin karkotukseen Yhdysvalloista riittäisi periaatteessa jo pelkkä huumeiden hallussapito, ja toissa viikolla Justinin kotoa löydettiin suuria määriä kannabista. Rattijuopumus ja pidätyksen vastustaminen sekä kananmunaisku naapuriin riitäisivät nekin jo yksistään mahdolliseen karkottamiseen. Julkkiksilla on kuitenkin usein aivan omat muita lievemmät rangaistuksensa.