Keppostelija protestoi osuvasti mallikaunotarten photoshoppausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei liene kenellekään yllätys, että nykyään lähes kaikkia mainos- ja lehtikuvia muokataan runsaasti Photshop-ohjelmalla ennen niiden julkaisua. Aihe on herättänyt laajamittaista keskustelua mediassa, sillä esimerkiksi vaatekauppojen mainoksissa esiintyvien mallien vartaloita muokataan toisinaan varsin epärealistisiin mittasuhteisiin.

Nyt katutaiteilija Daniel Soares on ottanut aiheeseen kantaa omalla, luovalla tavallaan. Mies on liimannut kaduilla nähtäviin isokokoisiin mainoksiin Photoshop-kuvanmuokkausohjelman työkalurivin. Kyseessä on yksinkertainen ja nopeasti katsottuna huomaamaton, mutta ajatuksia herättävä lisäelementti. Mies jakoi yksityiskohtaisen kuvasarjan operaatiostaan kotisivullaan. Katso kaikki kuvat tästä.