Odottamaton näky Britannian autoteillä – vähemmästäkin hieraisee silmiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla rakennetaan jatkuvasti mitä erikoisimpia kulkuvälineitä. Olemme kertoneet aiemmin muun muassa puisesta polkupyörästä ja aikuisille tarkoitetusta kolmipyöräisestä. Nyt eräs brittiläinen mies tahtoi rakentaa Little Tikes -leluauton aikuisten koossa.

YouTube
YouTube

John Bitmead valmisti katukäyttöön soveltuvan ajoneuvon, joka muistuttaa hyvin paljon lasten Little Tikes -leikkikalua. Auto on rekisteröity tavalliseen ajoon ja se voi saavuttaa 70 kilometrin tuntivauhdin. Tämän kulkupelin kohdalla ei voi ainakaan sanoa, että sitä ajettaisiin ainoastaan egon kohottamisaikeissa, sillä auto näyttää lastenhuoneeseen kuuluvalta.

BBC:n mukaan auton rakentaminen vaati tuhat tuntia ja yli neljä tuhatta puntaa. Autossa ei ole ikkunoita, joten sadepäivän ajelu on hieman kosteaa touhua. Kuljettaja tuntuu kuitenkin olevan innoissaan menopelistään, mikä lienee tässä kohtaa pääasia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.