Muistatko Hohto-elokuvan kummituskaksoset? Tältä he näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stanley Kubrickin ohjaama Hohto lukeutuu kauhuelokuvien tunnetuimpiin klassikoihin. Vuonna 1980 ilmestynyt elokuva on jäänyt ihmisten mieleen esimerkiksi Jack Nicholsonin hyytävän roolisuorituksen, painajaismaisen miljöön ja upean ohjauksen vuoksi.

Elokuvan ikimuistoisimpiin yksityiskohtiin lukeutuvat myös sen tapahtumapaikkana toimivan hotellin käytävillä kummittelevat kaksostytöt. Nyt Stanley Kubrickin faneille suunnatulla Twitter-tilillä on julkaistu kuva, jossa nähdään, miltä kummituskaksosten näyttelijät näyttävät nykyisin. Kameralle hymyilevät Lisa ja Louise Burns eivät enää nykyään ole aivan yhtä pelottavan näköinen ilmestys kuin 12-vuotiaina.

Kaksoset eivät ole Hohto-elokuvan jälkeen palanneet valkokankaalle. VH1-kanavan Where Are They Now -ohjelmassa Lisan ja Louisen paljastettiin ihmisten säikyttelyn sijaan viettävän nykyään melko tavanomaista elämää. Lisa on suorittanut akateemisen tutkinnon kirjallisuudesta, kun taas Louise työskentelee mikrobiologina.