Poikabändiläisen tyttöystävä on KUUMA bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Boyzone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Ronan Keating nousi taannoin uutisiin petettyään ex-vaimoaan Yvonnea. Sittemmin mies löysi eron jälkeen uuden rakkauden televisiotuottaja Storm Uechtrizin kanssa. Pari on nyt lomaillut yhdessä.

Twitter
Twitter

36-vuotias Ronan Keating ja hänen blondi seuralaisensa on ikuistettu romanttisiin lomakuviin Malediiveilla. 32-vuotiaalla Stormilla nähdään punaiset bikinit, kun taas poptähti itse on pukeutunut sinisiin uimashortseihin. Molempien rantakunto näyttää olevan kohdillaan ainakin kuvien perusteella.

Ronan Keating petti Yvonne-vaimoaan taustatanssijan kanssa. Kun vaimo sai asian selville, liitto loppui kuin seinään. Keatingin uusi rakkaus sai miehen kuitenkin nousemaan murheen alhosta. Pari asuu yhdessä Lontoossa. Keatingista suhteessa on parasta se, että Storm haluaa olla hänen kanssaan hänen itsensä takia, ei julkisuusimagon. Mies on julkaissut Boyzonen jälkeen viisi sooloalbumia.