Mies elää nukkena – näin se vaikuttaa parisuhteeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin Secret’s of the Living Dolls -dokumentista, jossa nähdään nukke-elämää viettäviä miehiä. Kyseiset herrat saavat tyydytystä nukkemaskiin ja naisen vaatteisiin pukeutumisesta. Nyt eräs heistä on avautunut siitä, miten tapa vaikuttaa hänen parisuhteeseensa.

YouTube
YouTube

Joel Adams -niminen brittiläinen mies elää kaksoiselämää Viktoria-nimisenä nukkenaisena. Luulisi, ettei moinen outous paljoa naisia innostaisi, mutta tyttöystävä Melissa Mountille se on osa poikaystävän viehätysvoimaa. Hän jutteli nimittäin miehen nukkeprofiilin kanssa Facebookissa ennen kuin essexiläinen pari tapasi kasvokkain. Mount kertoi olleensa todella utelias miehen elämäntavasta.

– Pidin hänen harrastustaan kiehtovana, ja mielenkiinnon kohteitamme samanhenkisinä. Rakastan itse kauhua ja Halloweenia – ne ovat hänenkin suosikkejaan. Me tulimme vain hyvin toimeen, kertoi nainen Daily Mirror -lehdelle.

– Jotkut miehet pelaavat golfia, toiset keräävät postimerkkejä ja osa käyttää omaisuuden jalkapalloon. Minun mieheni on nukke. Katselen mieluummin hänen nukkeleikkejään kuin uppoutumista jalkapalloon.

Melissan mukaan monet ystävät ovat ihmetelleet hänen suhdettaan Joeliin, mutta mieli muuttuu, kun he pääsevät tapaamaan miestä kasvokkain. Tyttöystävä auttaa Adamsia pukeutumaan Viktoriaksi, ja ottaa tästä välillä valokuvia. Hän on mukana myös silloin, kun mies ostaa nukkehahmolleen vaatteita. Poikaystävä pukeutuu usein nukeksi ja alkaa imuroida kaikessa hiljaisuudessa pariskunnan kotia – nukethan eivät puhu.

Hän on pukeutunut nukeksi kymmenen vuoden ajan, ja käyttänyt harrastukseen arviolta 10.000 puntaa. Intohimo alkoi miehen rakkaudesta Halloween-juhlaan. Adams innostui nähtyään Lontoossa latex-maskeja. Hänen mukaansa viehtymyksessä ei ole mitään seksuaalista, ja eikä Joel halua muuttua naiseksi, vaikka nauttiikin pukuleikeistä. Hän ei mielellään pukeudu Viktoriaksi julkisesti.