Hulvaton ninjakissa villitsee netissä – löydätkö kuvasta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissavideoiden parasta antia on se, että koskaan ei tiedä, kuinka eläin taltioinnilla käyttäytyy. Kissojen tiedetään saavan etenkin iltaisin villejä kohtauksia, jolloin ne juoksevat ympäri asuntoa seinästä seinään ikään kuin näkymätöntä haamua jahdaten.

YouTube
YouTube

Kissojen silmät reagoivat saalista vahtiessa voimakkaasti siten, että pupillit laajenevat. Nyt verkossa nähdään video, jossa kissa vaanii kamerallaan kuvaavaa omistajaansa sängyn laidan takaa. Video on saanut jymymenestyksen, koska taltioinnin tähti on kaikessa rauhallisuudessaan erittäin hauska.

Iskuaan suunnitteleva kissa nostaa hitaasti päätään sängyn takaa. Sen katse kertoo, että saalistussuunnitelmat ovat mielessä, mutta taktiikka vaatii hiomista. Kissa vetää hitaasti päänsä takaisin piiloon. Olisi mielenkiintoista tietää, miltä kameran kanssa kuvannut omistaja eläimen silmin näytti.