Tyttöystävä sai puukosta – toi väärää ruokaa kotiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On olemassa miehiä, jotka pitävät naistaan kuin kukkaa kämmenellä ja niitä toisia herroja, jotka saattavat alistaa ja käskyttää kultaansa. Nyt eräs unelmien poikaystävän vastakohta on noussut otsikoihin törkeän käyttäytymisensä johdosta.

Miehen nimi on Michael Corsey ja hän puukotti tyttöystäväänsä, koska nainen oli tuonut väärää ruokaa kotiin. Kyllä, luitte oikein. Se ei siis riittänyt Corseylle, että nainen ylipäätään kantoi ruokaa miehelleen, vaan tyttöystävän olisi pitänyt tuoda hänelle kanaleipä. Sen sijaan nainen oli ostanut pizzaa.

Tyttöystävä selvisi puukotuksesta säikähdyksellä. Kyseessä ei ole ensimmäinen mitätön asia, joka johtaa pariskunnan veriseen välienselvittelyyn. Kerroimme taannoin naisesta, joka puukotti tulevaa sulhastaan, koska heille oli tullut erimielisyyksiä häissä käytettävästä värimaailmasta.