Ireland Baldwin jakoi peppukuvan kuntosalilta – liian rohkea?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on paljastunut varttuessaan näyttäväksi kaunottareksi, ja hänelle povataankin menestyksekästä uraa mallimaailmassa. Neitokainen on viime aikoina ollut runsaasti esillä mediassa sosiaalisessa mediassa itse jakamiensa kuvien ja uskaliaiden asuvalintojensa vuoksi.

Nyt 18-vuotias mallikaunotar on jakanut Instagram-tilillään jälleen varsin rohkean otoksen. Siinä Ireland Baldwin esittelee kuntoilun varjolla kameralle peppuaan. Ilmeisesti kuva oli liiankin uskalias, sillä se ehti jo kertaalleen kadota Instagram-sivustolta. Ireland jakoi sosiaalisessa mediassa myös kuvan uudesta rintaliivejä esittävästä tatuoinnistaan ranteessaan.

Ireland Baldwin kuuluu maineikkaaseen näyttelijäsukuun, jolla on perinne viihdemaailmassa. Hänen isänsä Alec Baldwin ja äitinsä Kim Basinger ovat molemmat näyttelijöitä. Niin ikään Alecin veljet Stephen, Daniel ja William Baldwin ovat kaikki Hollywood-näyttelijöitä. Ireland poseerasi taannoin Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa.