Justin Bieber yllätti faninsa – osti tytöille iPhonet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on ollut alkuvuoden vaikeuksissa viranomaisten kanssa, ja viikonloppuna laulaja otettiin kiinni ja kuulusteluihin hänen palattuaan Yhdysvaltoihin Kanadasta.

Splash
Splash

Nyt Justin Bieber on yrittänyt parantaa julkisuuskuvaansa yllättämällä faninsa positiivisesti New Yorkissa. Kaksi nuorta tyttöä oli katselemassa tähden videoita Applen kaupassa, kun yhtäkkiä laulaja itse yllätti heidät saapumalla paikalle. Bieber poseerasi faniensa kanssa yhteiskuvissa, jutteli heidän kanssaan ja jopa osti tytöille uudet iPhone 5 -älypuhelimet.

Splash
Splash

Viikonloppuna Yhdysvaltoihin yksityiskoneellaan saapunut Justin Bieber on otettu kiinni Teterboron lentokentällä New Yorkissa. Myös hänen lentokoneensa otettiin tarkempiin tutkimuksiin, koska siellä tuoksui kannabikselta. Viihdejulkaisun saamien tietojen mukaan Justin vietiin tullimiesten kuulusteltavaksi. Hänet kuitenkin vapautettiin, eikä lentokoneesta löytynyt huumeita.