Helen Flanagan kurveineen miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohumalli Helen Flanagan on paljastanut kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, joka saa neidon välillä masentumaan rankasti. Tila on vaikuttanut esimerkiksi tähden parisuhteisiin, mutta hän palasi takaisin yhteen poikaystävänsä Scott Sinclairin kanssa joulun alla.

helenflanagan05022014

23-vuotias kaunotar on nähty usein poseeraamassa brittiläisten miestenlehtien kansissa ja sisäsivuilla. Nyt Helen Flanagan poseeraa Nuts-lehden tuoreen numeron kannessa oranssinsävyisissä alusvaatteissa. Kohutähti ilmoittaa kanteen päätyneessä lainauksessa pitävänsä seksikkäänä olemisesta, mikä lienee totta sen perusteella kuinka tiuhaan tahtiin neitokainen nähdään esittelemässä ulkoisia avujaan.

Helen Flanaganin elämä oli taannoin myllerryksessä parisuhteen päättymisen ja muuton ansiosta. Hän erosi joksikin aikaa julkkisfutari Scott Sinclairista pettämishuhujen takia, mutta pari palasi yhteen ennen joulua. Flanagan pohti sitoutumista ja perheen perustamista Now-lehden haastattelussa. Hän kertoi olevansa nirso, ja haluavansa ratkaista ongelmat suhteessa mieluummin kuin siirtyä uuteen ihmiseen.