Ikävä paljastus Philip Seymour Hoffmanin huumeongelmasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pari päivää sitten viihdemaailma sai taas suru-uutisen, kun näyttelijä Philip Seymour Hoffman löydettiin kuolleena kotoaan. Hänellä oli kuollessaan yhä huumeruisku kiinni kädessä. Tarkemmissa tutkimuksissa poliisi löysi näyttelijän kotoa valtavan määrän huumeita.

Philip Seymour Hoffmanin ongelmat huumeiden kanssa olivat ehtineet jatkua jo pitkään. New York Post -lehden mukaan tähti muutti pois tyttöystävänsä Mimi O’Donnellin ja hänen yhteisestä kodistaan kolme kuukautta sitten heroiinin käytön vuoksi. Tunnollisena isänä tunnettu Hoffman muutti vain muutaman korttelin päähän tyttöystävänsä ja pariskunnan lasten luota.

Näyttelijä kärsi menneisyydessään huumeongelmasta, mutta onnistui lopettamaan päihteiden käytön 23 vuoden ajaksi. Riippuvaisuus kuitenkin palasi Philip Seymour Hoffmanille määrättyjen reseptilääkkeiden myötä noin vuosi sitten, ja kulminoitui lopulta heroiinin käyttöön. Tähti aloitti viime kesänä vieroitushoidon, joka ei kuitenkaan johtanut toivotunlaisiin tuloksiin.

TMZ-sivusto raportoi poliisin läytäneen 50 pussillista heroiinia Hoffmanin asunnosta, mutta lopullinen luku on sittemmin noussut Daily Mailin mukaan jopa 70 pussilliseen. Lisäksi viranomaiset löysivät talosta 20 käytettyä huumeruiskua.