Sam Faiersista tuli julkkis – hylännyt isä haluaa nyt tutustua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers lukeutuvat kotimaassaan seuratuimpiin kohujulkkiksiin. Nyt sisarukset ovat otsikoissa perhesuhteidensa merkeissä.

Splash
Splash

Samin ja Billien isä Lee Faiers hylkäsi lapsensa aikoinaan huumekierteensä takia. Nyt isä on tullut katumapäälle ja anoo tyttäriltään anteeksiantoa. Hän haluaa nimittäin tutustua uudelleen tyttäriinsä. Taannoin isä pidätettiin hänen pahoinpiteltyään tyttöystävänsä, ja sisarukset häpesivät tapausta julkisesti.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.