Vantaalle muhkea kesäfestivaali – yli 40 kotimaista artistia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaa palaa muutaman vuoden tauon jälkeen festivaalikaupunkien joukkoon, kun Tikkurila Festivaalin esiintymislavoille nousee 1. – 2. elokuuta yli 40 kotimaista nimeä. Hiekkaharjun urheilupuiston ja ammattiopiston alueille levittäytyvän tapahtuman ensimmäiset artistit on nyt julkistettu.

Päälavalla esiintyvät Michael Monroe, Juha Tapio, Apulanta, Scandinavian Music Group, Klamydia, Uniklubi, Herra Ylppö ja Ihmiset, Pariisin Kevät, Happoradio, Irina, Stig & Kullankaivajat, Anssi Kela ja Jonna Tervomaa. Telttalavan lauteille nousevat Teflon Brothers, Gracias & The Globe, Pertti Kurikan Nimipäivät, Solonen & Kosola, Notkea Rotta All Stars vs SMC Lähiörotat, Stockers ja Ruger Hauer.

Loput esiintyjät tullaan paljastamaan maaliskuun alkupuolella. Varmistetut esiintyjät löytyvät festivaalin kotisivuilta www.tikkurilafestivaali.fi.