Gwen Stefani paljasti nuoruuskuvan – pyytää idoliltaan nimikirjoitusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Gwen Stefani tunnetaan muun muassa No Doubt -yhtyeestä. Bändi palasi muutama vuosi sitten tauolta, ja julkaisi uuden Push and Shove-albuminsa syyskuussa 2012. Gwen Stefani odottaa parhaillaan kolmatta lastaan aviomiehensä Gavin Rossdalen kanssa.

Nyt 43-vuotias tähti on jakanut Twitter-tilillään harvinaisen kuvan nuoruudestaan. Vuodelta 1983 peräisin olevassa otoksessa Gwen Stefani on vasta poptähteydestä haaveileva 14-vuotias tyttö, joka pyytää nimikirjoitusta legendaariselta muusikolta, Stingiltä. Tämän jälkeen laulajatar jakoi Youtube-videon vuodelta 2003, jossa hän jo esiintyy itse No Doubt -yhtyeineen Stingin kanssa Super Bowlin puoliajalla.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.