Tässä hän on: Justin Bieberin kohuttu strippari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on ollut alkuvuoden vaikeuksissa viranomaisten kanssa, ja pahimmassa tapauksessa häntä voi odottaa karkotus Yhdysvalloista ja vankilatuomio. Bieber on herättänyt kohua myös julkisuuteen levinneen härskin kuvan vuoksi. Siinä hän imee stripparin rintoja räppäri Khalil Sharieffin kanssa.

Splash
Splash

Stripparin kasvoja ei kohukuvassa nähty, mutta nyt neitokaisen henkilöllisyydestä on paljastunut lisää tietoa. TMZ-sivuston mukaan kyseessä on 26-vuotias Chicagosta Las Vegasiin muuttanut nainen, joka esiintyy nimellä Karolina. Justin Bieberin kohukuva on sivuston tietojen mukaan otettu Las Vegasissa, ja poptähden kerrotaan maksaneen itse valitsemilleen strippareille tuhansia dollareita käteisenä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Taannoin Yhdysvaltoihin yksityiskoneellaan saapunut Justin Bieber otettiin kiinni Teterboron lentokentällä New Yorkissa. Myös hänen lentokoneensa otettiin tarkempiin tutkimuksiin, koska siellä tuoksui kannabikselta. Justin vietiin tullimiesten kuulusteltavaksi. Hänet kuitenkin vapautettiin pian, eikä lentokoneesta löytynyt huumeita.