Kimin ökyhäät juhlitaan yllättäen Euroopassa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian paljasti äskettäin, että hänen ja Kanye Westin häitä juhlitaan jo tulevana kesänä. Jossain vaiheessa huhuttiin, että häät järjestetään kolmessa eri kaupungissa; Miamissa, Los Angelesissa ja New Yorkissa.

Nyt suunnitelmat ovat ilmeisesti muuttuneet. Kim Kardashian ja Kanye West suunnittelevat nimittäin hääjuhlan järjestämistä Euroopassa. E! Newsin mukaan pariskunta on etsinyt vihkipaikkaa ensi kesäksi muun muassa Pariisista. Kim kertoi Ellen-lehden haastattelussa, että he tahtovat juhlia häitä Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Kanye on jo aiemmin väläytellyt järjestävänsä häistä maailman suurimman vihkitapahtuman. Kimin sormessa välkkyvä Lorraine Schwartzin suunnittelemaa kihlasormus on upea, 15 karaatin timanttikoru. Kanye West palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kimin ja Kanyen on kerrottu matkaavan alttarille elefanttien kyydissä ja he pukeutuvat käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin.