Shokkiväite! Myös Selena Gomez huumekoukussa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Selena Gomez tunnetaan musiikin ja näyttelemisen lisäksi myös siinä, että hän on Justin Bieberin ex-tyttöystävä. Tähti onkin päätynyt usein otsikoihin ex-poikaystävänsä toilailujen vuoksi. Selena perui taannoin kiertueensa Aasiassa ja Australiassa.

Selena Gomezin epäiltiin peruneen kiertueensa vaikean sairauden vuoksi, vaikka hän viettää parhaillaan aikaansa epäilyttävästi Arizonassa sijaitsevassa päihdehoitolassa. Nyt RadarOnline.com-sivusto kuitenkin väittää, että tähden julkisuudesta vetäytymisen syynä olisivat nimenomaan ankara juhliminen alkoholin ja huumeiden parissa.

Entisen Disney-tähden kerrotaan viettäneen viimeiset pari kuukautta ennen hoitolaan kirjautumistaan rankasti juhlien. Hänen väitetään käyttäneen kannabista ja reseptilääkkeitä, kuten Xanaxia. Selenan edustajat eivät kuitenkaan halua myöntää tähden päihdeongelmia, sillä sen uskottaisiin olevan pahaksi hänen kiltin tytön imagolleen.

Selena Gomez on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna päivänvalon nähnyt Stars Dance. Hänet on nähty elokuvissa Operaatio Prinsessa, Monte Varlo, Hot Mess, Spring Breakers ja Thirteen Reasons Why.