Jodie Marsh innostui silikonimuodoistaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh on aina ollut todella suorasanainen, mitä tulee tähden seksielämään. Hän kertoi Zoo-lehdelle taannoin toivovansa neljän vuoden sinkkuilun jälkeen elämäänsä miestä, jolla on tarpeeksi innokas seksivietti.

Naisen suhde päättyi nimittäin kerran siihen, että poikaystävä ei pysynyt perässä, kun Jodie halusi harrastaa jatkuvasti seksiä. Nyt neitokaisella on selvästi liikaa vapaa-aikaa, jonka hän haluaa käyttää tuhmien kuvien ottamiseen. Julkkis vihjasi otosten yhteydessä halustaan löytää miesystävä. Katso kuvat tästä.

– Makailen sängylläni ja otan itsestäni tuhmia kuvia… Vain, koska voin. Ja koska olen tylsistynyt. Ja yksinäinen… Kirjoitti tähti blogiinsa.

Brittiläinen mediapersoona Jodie Marsh on totuttu näkemään vähäpukeisena miestenlehdissä. Naisella on ollut kunnia tähdittää vuoden 2006 julkkisten Big Brotheria, minkä lisäksi hänellä on ollut oma Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Tällä hetkellä hän juontaa Jodie Marsh On… -televisio-ohjelmaa, jossa tähti paneutuu erilaisiin ilmiöihin, kuten prostituutioon, käytännön kokeilujen perusteella.