Kiinalaiskaupan valikoima tyrmistyttää: ”Krokotiileja, siannaamoja, kilpikonnia…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut aasialaiset ruokailutottumukset eroavat meidän länsimaisista vastaavistamme melkoisesti. Harvalla on kuitenkaan mahdollisuutta päästä tutustumaan elämänsä aikana esimerkiksi kiinalaisen ruokakaupan erikoisiin antimiin.

Reddit-käyttäjä on nyt jakanut palvelussa kuvasarjansa, jossa tutustutaan Wal-Mart-kauppaketjun kiinalaisen tavaratalon länsimaisesta näkökulmasta hämmentäviin valikoimiin. Kaupassa myydään esimerkiksi eläviä sammakoita ja kilpikonnia hieman samaan tapaan, kuin meillä saatettaisiin myydä rapuja ja hummereita. Myös krokotiilejä on mahdollista ostaa kalatiskiltä, joskin kyseisiä matelijoita ei valitettavasti myydä elävinä.

Erikoista kaupassa on myös tavanomaisemman lihan myynti. Asiakkaat nimittäin näyttävät käsittelevän lihaa paljain käsin samaan tyyliin kuin länsimaalaiset hedelmäosaston antimia. Myynnissä on myös muun muassa sian naamoja, kuivattua ankkaa, riisiä kilohintaan ja monen sortin alkoholijuomia. Hämmentävin tuote lienevät kuitenkin ”antibakteerisiksi” mainostettavat miesten alusvaatteet.