Kolme öljyttyä hottista miestenlehden kannessa – näistä naisista puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Päivän arvoitus: Mikä on kuumempi ja kääntää miesten päät vielä taitavammin kuin photoshopattu blondi miestenlehden kannessa? Vastaus on tietenkin se, että vaaleaverikköjä on julkaisun kannessa kolme kappaletta – öljyttyinä bikineissä.

elliegonsalvesreneesomerfieldsheridynfisher05022014

Mallikaunottaret Ellie Gonsalves, Renee Somerfield ja Sheridyn Fisher ovat kaikki edukseen Maximin kannessa mustissa bikineissään iho kiiltelevänä. Naiset ovat kuuma kolmikko, joka tunnetaan erityisen hyvin kotimaansa Australian sosiaalisessa mediassa.

Ellie Gonsalves omaa portugalilais-karibialaiset juuret, ja neito on nähty muun muassa Sports Illustrated -lehden kuvissa. Nainen on lanseerannut oman Veve Swimwear -kokoelman. Renee Somerfield on poseerannut lukuisten merkkien, kuten Stellyn ja Abyss by Abby and Amy Taylorin kuvissa. Sheridyn Fisher on lanseerannut nimeään kantavan Sheridyn Fisher Swimwear -uimapukumerkin. Hän on poseerannut Australian Playboy-lehdessä ja toiminut esimerkiksi Tommy Hilfigerin mallina.