Mies murtautui ostoskeskukseen – harrasti seksiä mallinuken kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus tilanne tekee varkaan – tai jopa seksihurjastelijan. Nyt nämä kaksi ominaisuutta on yhdistetty erääseen rikostapaukseen Brasiliassa. Mies murtautui Jaraguassa sijaitsevaan ostoskeskukseen ja järjesti varsinaisen näytöksen valvontakameralle.

YouTube
YouTube

Varas vei useita merkkivaatteita liikkeistä. Videolle päätyneet tapahtumat tämän jälkeen saattoivat hämmentää turvamiehiä. Hänen nähdään videolla nimittäin työntyvän naispuolista mallinukkea vasten käytävän seinällä. Mies suutelee nuken rintoja ja harrastaa sitten seksiä sen kanssa. Päänsä t-paidalla peittänyt kelmi vetää lopulta housunsa ylös ja kävelee pois.

Varas tunnistettiin valvontakameran nauhan avulla ja hänet pidätettiin. Mies väitti tehneensä rikoksen, koska hänellä ei ollut ”muuta tekemistä”. Poliisi uskoo miehen varastaneen vaatteita myydäkseen niitä huumerahojen takia, uutisoi Folha De Jaragua -sanomalehti.