Grrrr, nyt oli rohkea asuvalinta Anna Abreu!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-kaksikko JVG:n kolmas pitkäsoitto Voitolla yöhön julkaistaan 28. helmikuuta. Esimakua on tosin jo saatu, kun esikoissingle Voitolla yöhön ilmestyi jo viime vuoden marraskuussa. Se nousi latauslistojen kärkeen heti julkaisupäivänään.

YouTube
YouTube

Nyt on julkaistu Huominen on huomenna -kappaleen musiikkivideo, jossa vierailee popkaunotar Anna Abreu. Los Angelesissa kuvattu video säteilee kesäistä rantatunnelmaa. Siinä nähtävä Abreu ei ole pelännyt laittaa treenattua vartaloaan likoon – ainakaan tähden asuvalintojen perusteella.

Laululintusen yllä nähdään niin bikineitä kuin sporttisiakin vaatteita. Jare ja VilleGalle tapasivat sattuman kaupalla Yhdysvaltojen reissullaan myös Justin Bieberin eksänä tunnetun laulaja-näyttelijätär Selena Gomezin. Räppärit informoivat asiasta äskettäin Instagram-otoksella.