Britney Spearsin esiintymisasu kutistuu? Mieskatsojat innostuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears julkaisi vastikään tuoreen Britney Jean -albuminsa, jonka myyntiluvut jäivät huomattavasti odotettua heikommiksi. Hän aloitti äskettäin kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa, ja ainakin ensimmäiset keikat ovat osoittautuneet yleisömenestyksiksi.

Nyt nähdään millaisissa asuissa poptähti tällä hetkellä esiintyy. Kahden lapsen äiti nimittäin nähdään keikoillaan melko niukoissa asuissa, joista varsinkin miespuolinen yleisö todennäköisesti pitää.

Äskettäin Britney Spearsin omistautuneet fanit joutuivat pettymään maksettuaan 2.500 dollaria, eli noin 1.800 euroa, tapaamisesta idolinsa kanssa. Tähden Las Vegasin Planet Hollywoodin keikoille tarjottiin VIP-lippuja, joihin kuului etupenkkipaikkojen ja backstage-passien lisäksi muun muassa fanitapaaminen Britneyn itsensä kanssa.

RadarOnline.com-sivuston mukaan tähden ja fanien kohtaaminen kesti kuitenkin vain muutaman sekunnin. VIP-lippujen ostajia kiellettiin halaamasta tai koskemasta tähteä, eivätkä he saaneet antaa tälle lahjoja. Fanitapaamista kuvailtiin erittäin kiusalliseksi, sillä Britney Spears hädin tuskin puhui sanaakaan kohtaamisen aikana.