Jokaisen pelifanin märkä uni: Unelmakoti täynnä pelattavaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Xbox One, Playstation 4 ja Wii U kilpailevat parhaillaan viimeisimmän konsolisukupolven herruudesta. Monet pelaajat vannovat kuitenkin edelleen myös vanhojen 8- ja 16-bittisten konsolien, kuten Nintendo Entertainment Systemin, Super Nintendon ja Sega Megadriven nimeen.

Vanhojen konsolien harrastajia löytyykin runsaasti myös Suomesta. Nyt Reddit-käyttää DonTago on esitellyt Imgur-sivustolle lisätyssä kuvasarjassa todellista videopelinörtin unelmahuonetta.

Huoneesta löytyy useita klassisia pelikonsoleita aina Gamecuben ja alkuperäisen Xboxin kaltaisiin 2000-luvun alun laitteisiin asti. Huoneen hyllyt ovat täynnä pelejä, jotka on lajiteltu konsoleittain. Tässä asunnossa saisi helposti vierähtämään päivän jos parinkin.