Tilattava kännikuski ajaa auton kotiin Koreassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joskus eteen tulee tilanteita, joissa juhlatunnelma yllättää hetkellä, jolla henkilö on liikkeellä omalla autolla. Tällaisen illan seurauksena kotimatka taitetaan yleensä taksilla auton jäädessä keskustaan. Koreassa tilanne on ratkaistu koko maan kattavalla kännikuskipalvelulla.

Asiakas voi soittaa tiettyyn puhelinnumeroon ja tilata paikalle taksin sijaan kännikuskin, eli selvin päin olevan autonkuljettajan. Vartissa paikalle saapuvan kuljettajan tehtävä on ajaa auto ja sen kuljettaja maksua vastaan kotiin.

Toisin sanoen yllättävien bileiden jälkeisenä aamuna sekä kuljettaja että auto ovat turvallisesti kotona, eikä autoa tarvitse enää lähteä noutamaan esimerkiksi ravintolan parkkipaikalta. Koreaan matkaavan kannattaa ottaa talteen palvelun puhelintilauksen numero 168812000. Palvelun hinta on noin 20 euroa.