Uusi sovellus poistaa exän elämästä – tuhoaa yhteisen nettihistorian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Järkevät ihmiset jättävät huonon parisuhteen taakseen ja nostavat rohkeasti kytkintä pyyhkien entisen elämän mielestään. He tahtovat kohdata tulevaisuuden uudet tuulet avoimin mielin. Jotta entinen kumppani ei jäisi kummittelemaan, on hänet hyvä poistaa elämästään myös internetin puolella.

killswitch08022014

Mikäli suhde on ollut pitkä, on yhteisiä jälkiä hankala poistaa kuva kerrallaan. Nyt tähän on keksitty sovellus nimeltään Killswitch, joka poistaa yhteisen online-historian yhdellä napin painalluksella. Facebookissa luotu historia katoaa kuin tuhka tuuleen, eikä parin tarvitse enää koskaan näyttäytyä yhdessä.

Sovelluksen käytön jälkeen exän voi poistaa myös kaverilistalta, mikäli ystävyys ei säily aikuismaisesti tai entisen kumppanin kasvot aiheuttavat pahoinvointia. Erosiivouksen jälkeen uusi elämä odottaa puhtaampana kuin koskaan ennen. Asioista pääsee nopeiten yli, kun pitää matalaa profiilia ja elää myös netissä normaalisti ja omaan tyyliinsä.

Varmasti kaikki maailman ihmiset, tai ainakin 99 prosenttia netin käyttäjistä, stalkkaa, eli vakoilee entisen kumppaninsa tekemisiä sosiaalisessa mediassa. Kyseinen toiminta on vain uuvuttavaa, säälittävää ja turhaa, joten kannattaa blokata entinen kumppani paremman tulevaisuuden nimissä. Et tarvitse häntä enää.