Uusi hiphop-tapahtuma Toppen Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Circuksessa järjestetään 21. – 22. helmikuuta kaksipäiväinen rap-musiikkiin painottuva Toppen-festivaali. Tapahtumassa nähdään laaja kattaus suomirapin tähtiö ja järjestetään KBK Awards 2014 -palkintojenjako. Festivaalin takana on Bassoradion erikoisohjelma Kultabassokerho.

Perjantain pääesiintyjä on JVG, ja lauantaina yhteiskeikalla nähdään muun muassa Ruudolf, Musta Barbaari ja Aksim. Muita esiintyjiä ovat esimerkiksi Gasellit, Juno, Aivovuoto sekä Notkean Rotan muodostama Atomirotta.

Kultabassokerho on Bassoradiolla vuodesta 2007 saakka pyörinyt suomalaiseen rap-musiikkiin keskittynyt radio-ohjelma. Radio-ohjelman lisäksi Kultabassokerho järjestää säännöllisesti klubi-iltoja Helsingissä sekä toimii monien kesäfestivaalien rap-ohjelmien kokoajana. Kultabassokerho on valittu esimerkiksi Funky Awardseissa kaksi kertaa vuoden klubiksi 2013 ja 2014. Ohjelmaa juontaa Jari-Pekka ”Jiipee” Hietsilta, ja levynsoitosta vastaa DJ Sir Jake.