Janoinen aave piinaa ravintolaa – selittämätön näky tallentui videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus kummalliset tapahtumat kiinteistöissä panevat arvuuttelemaan räyhähenkien tai aaveiden olemassaoloa. Oli kyse mistä tahansa, Australiassa tapahtuu paraikaa kummia. Carlisle Castle -hotellin baarissa on ikuistettu valvontakameralle erikoisia käänteitä, kuten pullojen yhtäkkisiä putoamisia kaappien päältä.

YouTube
YouTube

Kyseinen tilanne nähdään verkkovideolla. Newtownilaisen hotellin vierailijat ja työntekijät ovat hämmentyneitä kummittelusta. Heidän mukaansa oluthanojenkin on nähty kääntyvän itsestään auki. Aaveella on elegantti maku, sillä se pitää kalleimmista punaviineistä. Paikalliset ovat spekuloineet, voisiko ilmiön aiheuttaa erään työmiehen henki.

– Se voisi olla vanha Peter. Hän asui ennen yläkerrassa ja auttoi Carlislella 1990-luvun alussa. Hänen henkensä on edelleen baaritiskin takana, kommentoi paikallinen Cat Stuart Daily Mirror -lehdelle.