Voiko olla totta? Justin Bieber vaihtoi artistinimensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalan lahja pop-musiikin maailmalle, Justin Bieber, on viime aikoina joutunut toinen toistaan hurjempien kohuotsikoiden aiheeksi. Entinen purukumipopin hymypoika on nimittäin vaihtanut imagoaan huomattavasti rajumpaan suuntaan huumeskandaalien, pidätysten ja strippareiden seurassa bilettämisen merkeissä.

Nyt Justin Bieberin uumoillaan vaihtavan musiikkityyliään teinipopista hiphopiin. Taannoin muun muassa P. Diddyn ja Rick Rossin kanssa juhlinut 19-vuotias laulaja vaihtoi viikonloppuna Instagram-nimensä muotoon Bizzle, jonka epäillään olevan hänen upouusi rap-nimensä. Samaisena iltana Bieber oli studiossa hiphop-tähti T.I.:n kanssa.

Justin Bieber osallistui taannoin Atlantassa yhteisjuhliin P. Diddyn, T.I.:n, Jermaine Duprin, Walen ja Rick Rossin kanssa Vanquish-yökerhossa. Miehet nautiskelivat neonkeltaista alkoholijuomaa laseistaan, mutta Justinin nähtiin juovan ainoastaan AQUAHydrate-juomapullosta. 19-vuotiaan supertähden pullossa epäillään olleen muutakin kuin Diddyn ja Mark Wahlbergin lanseeraamaa fitness-vettä. Neste oli nimittäin epäilyttävän vihreän sävyistä.