Mitä ihmettä? Netti-ilmoituksessa etsitään dinosaurusnaista – kuvan kera

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet Yhdysvalloissa aktiivisesti käytettävän Craigslistin erikoisista ilmoituksista, joista viimeisin oli pikaruokalassa pieraisseen naisen etsintäkuulutus. Nyt netissä etsitään dinosaurukseksi pukeutunutta naista.

Craigslist
Craigslist

Kuten sanottu, se mikä ladataan nettiin jää myös sinne ainiaaksi. Nyt joku netinkäyttäjä oli löytänyt internetistä dinosaurukseksi pukeutuneen naisen kuvan, ja hän lähetti kuvan kaverilleen näytettäväksi. Dinosaurusnainen kolahti kuvan saaneeseen ystävään niin kovasti, että hän päätti etsiä neitokaisen käsiinsä hinnalla millä hyvänsä.

Mies pani Craigslistille ilmoituksen, että hän tahtoo löytää kuvassa olevan naisen, koska rakastui häneen ensisilmäyksellä. Mies tahtoo dinosautustytön kanssa naimisiin. Ilmoitus lienee kuitenkin vitsi, koska myöhemmin siinä lukee, että dinosauruksen etsijää ei myöskään haittaa se, jos kuvassa on mies, kunhan henkilö käyttää dinosauruspukua. Etsintäilmoitus on jaettu ainoastaan Yhdysvaltoihin, mutta periaatteessa kuvassa asuva henkilö voisi olla kotoisin vaikka Suomen Kouvolasta.