Traaginen uutinen Julia Robertsille – sisarpuoli kuoli huumeisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts on vuosien varrella tullut tunnetuksi muun muassa Pretty Woman ja Notting Hill -elokuvista. Hollywood-tähti voitti vuonna 2001 Oscar-palkinnon roolistaan Erin Brokovich-elokuvassa. Nyt neitokaisen perhettä on koetellut suru-uutinen.

Julia Robertsin sisarpuoli Nancy Motes on löydetty kuolleena asunnostaan Los Angelesissa sunnuntaina 9. helmikuuta. Peple-lehden mukaan kuolinsyynä oli todennäköisesti huumeiden yliannostus, vaikka tietoa ei vielä ole virallisesti vahvistettu. Nancy Motes oli kuollessaan 37-vuotias.

Nancy Motes ja Julia Roberts eivät tiettävästi olleet hyvissä väleissä. Taannoin Nancy paljasti sisarpuolensa haukkuneen häntä jatkuvasti ylipainoiseksi, minkä seurauksena nainen päätyi jopa tekemään vatsalaukun ohitusleikkauksen. Vielä paria päivää ennen kuolemaansa Nancy kirjoitti Twitteriin sisarpuoltaan kritisoivia viestejä, joissa hän kuvaili Juliaa muun muassa yliarvostetuksi näyttelijäksi ja julmaksi ihmiseksi.