Mariah Careyn muodot konsertin päätähdiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol -kilpailun tuomaristossa yhden kauden ajan nähty laululintunen Mariah Carey on kuulunut maailman tunnetuimpiin kultakurkkuihin jo 1990-luvulta lähtien. Nainen on läpi uransa esiintynyt varsin paljastavissa asuissa, jotka ovat korostaneet hänen kurvikasta vartaloaan.

43-vuotiaan laulajattaren muodot eivät ole kadonneet minnekään, minkä voimme todistaa tähden tuoreista keikkakuvista. Mariah Carey esiintyi taannoin Washington DC:ssä järjestetyssä BET Honors -gaalassa rintoja korostavassa esiintymisasussa, jonka laaja kaula-aukko tuntui uhmaavan fysiikan lakeja.

Mariah Carey on pitänyt itsensä vuosien varrella hyvässä kunnossa tiukan ja säännöllisen treenin avulla. Kiloja kertyi lisää raskauden aikana, mutta Moroccan ja Monroe -kaksosten syntymän jälkeen poppari on palannut takaisin entisiin mittoihinsa. Tukena uralla on ollut jo pitkään aviomies Nick Cannon. 33-vuotias komistus kertoi parin suhteen salaisuudeksi runsaan seksin harrastamisen. Pari jakaa yhteiset elämänarvot, mikä tekee arjesta helppoa.