Snoop Dogg saapuu Blockfestin pääesiintyjäksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest on kiinnittänyt perjantain pääesiintyjäkseen hiphopin elävän legendan, amerikkalaisen Snoop Doggin. Tampereen Ratinanniemessä 1. – 2. elokuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvä rap-artisti nousee Blockfestin päälavalle perjantaina 1. elokuuta.

Kalifornian Long Beachilla varttunut Snoop Dogg nousi pinnalle Dr. Dren vuonna 1992 ilmestyneen The Chronic -klassikkoalbumin kautta. Seuraavana vuonna hän julkaisi oman kiitetyn debyyttialbuminsa Doggystyle, joka on myynyt nelinkertaista platinaa ja yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Esikoissooloa ovat seuranneet kymmenet studioalbumit, kiertueet, tuotemallistot sekä lukuisat elokuvaroolit, joista tunnetuimpana esiintyminen Oscar-palkitussa Training Dayssa vuonna 2001.

Snoop Doggin suurimpiin hitteihin lukeutuvat esikoisalbumin Gin and Juice sekä Who Am I sekä Pharrellin kanssa tehdyt kappaleet Beautiful ja Drop It Like It’s Hot. Viime vuonna hän julkaisi albumillisen reggaeta alias-nimellä Snoop Lion sekä levyllisen modernia funkia 7 Days of Funk -duona. Tällä hetkellä hän työstää viimeistä Snoop Dogg -nimellä julkaistavaa soololevyään.

Ensi kesänä seitsemättä kertaa järjestettävän Blockfestin avauspäivänä nähdään myös uutta pitkäsoittoa valmisteleva Asa sekä Monsp Recordsin artistit Mäkki ja Kube. Blockfestin lauantain ensimmäiset kotimaiset julkistukset ovat Gracias, JVG, Mikael Gabriel ja Redrama. Lipunmyynti käynnistyy 19. helmikuuta Lippupalvelun ja Tiketin toimipisteissä. Saatavilla on normaalien kategorioiden lisäksi exclusive-liput ja huippusuositut VIP-liput, jotka myydään perinteisesti loppuun jo kevään aikana. Lippujen hinnat alkaen 49 euroa ja toimitusmaksut.