Työntekijöiden hervoton pila pomolle – nyt menivät näppäimet todella sekaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen popsensaatio Justin Bieber lukeutuu epäilemättä tällä hetkellä sekä maailman rakastetuimpiin että vihatuimpiin julkkiksiin. Baby-hitillä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut 19-vuotias laulaja on viimeaikaisella käytöksellään pitänyt huolen siitä, että teinitähden vihaajilla on ollut lisää syitä tuntea inhoa häntä kohtaan.

My coworker did this to our Boss's Keyboard

Tiistai-iltapäivänä 45-vuotias konsultti Larry Donowitz koki erikoisen yllätyksen katsoessaan tarkemmin työpaikkansa tietokoneen näppäimistöä. Sen kirjaimet oli nimittäin aseteltu uudelleen. Tavallisen kymmensormijärjestelmän sijaan napit muodostivat tekstin I LOVE JUSTIN BIEBER, eli ”Rakastan Justin Bieberiä”.

Nokkelan toimistopilan taustalla olivat Larry Donowitzin alaiset. Kuva uudelleenjärjestetystä näppäimistöstä päätyi tietenkin internetiin, Reddit-yhteisöpalveluun. Donowtzin kerrotaan suhtautuneen pilaan hyvällä huumorintajulla.