Hulvaton Sotshi-parodia: Jos olympialaiset olisivatkin Star Warsin jääplaneetalla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On enemmän sääntö kuin poikkeus, että suurta huomiota herättävistä ilmiöistä tehdään internetiin runsain määrin parodiavideoita ja -kuvia. Parhaillaan Venäjällä käynnissä olevat Sotshin talviolympialaiset eivät tietenkään ole välttyneet huumorikäsittelyltä esimerkiksi Youtube-videoiden muodossa.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla Sotshin talviolympialaisten kumparelasku saa Star Wars -käsittelyn. Siinä epäonninen laskija joutuu Imperiumin Vastaisku -elokuvassa Hothin jääplaneetalla nähtyjen jättimäisten AT-AT-sotakoneiden lasereiden pommittamaksi, ja epäonnistuu tämän vuoksi suorituksessaan. Nyt siis tiedämme, mihin olympialaisiin käytetty historiallisen suuri rahamäärä on mennyt.