Marysol Patton karu esimerkki liiallisesta Botoxin käytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Draamasarja Täydelliset naiset sai aikoinaan ympäri maailmaa valtavan suosion, joka alkoi näkyä pian myös realityohjelmissa. Saman teeman ympärille perustettiin nopeasti lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja, joista Miamin version julkkistähti on Marysol Patton.

Splash
Splash

Eilen Marysol kuvattiin Alive & Olivian ensi-iltajuhlissa, joista hän kuitenkin poistui ennen aikojaan. Samalla paparazzit saivat ikuistettua naisen kasvot, jotka ovat varsinainen malliesimerkki kasvoihin käytettävien täyteaineiden liikakäytöstä. Erityisesti paisutettu ylähuuli on kaukana luonnollisesta.

Splash
Splash

45-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta.