Talvi yllätti autoilijat! Lumisade tuli kalliiksi Yhdysvalloissa – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovat lumimyräkät ovat tänä talvena koetelleet Yhdysvaltoja, eivätkä myöskään maan eteläosat ole säästyneet epätavallisen korkeilta lumimääriltä. Paikalliset eivät ole tottuneet suuriin lumikinoksiin ja liukkaisiin teihin, mikä näkyy erityisesti paikallisessa liikennekulttuurissa.

YouTube
YouTube

New Carolinan Raleighissa kuvatulla Youtube-videolla päästään seuraamaan paikallisten toilailuja lumen peittämillä teillä. Melko vähälumisiin talviin tottuneet autoilijat eivät todellakaan ole sinut liukkaissa keleissä ajamisen kanssa, toisin kuin vaikkapa me suomalaiset. Onneksi videolla säästytään pahimmilta onnettomuuksilta, ja lumessa luistelevat ajoneuvot herättävät lähinnä huvittuneisuutta.