Chantelle Houghton laihtui 13 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti aikoinaan julkkisten Big Brother -kilpailun ja on sen jälkeen saavuttanut mainetta ja kunniaa rintavalla olemuksellaan. Chantelle aloitti kaksi kuukautta sitten laihdutuskuurin kunto-ohjaajan opastuksella.

Kolmekymppinen Chantelle Houghton laihtui kahdeksan viikon aikana 12,7 kiloa ja kutistui peräti kuusi vaatekokoa pienemmäksi. Nyt 1,5-vuotiaan Dolly tytön äiti on julkaissut uuden kuvan hoikentuneesta ulkomuodostaan Twitteriin. Hän kertoi Sun-lehdelle, että seuraavana suunnitelmissa on E-kuppia olevien rintojen pienennysleikkaus, sillä jättimäiset rauhaset eivät enää istu hänen siroon vartaloonsa.

Hän tahtoo kannustaa naisia terveellisempään ja aktiivisempaan elämäntapaan ja muistuttaa, että hoikistuminen ei välttämättä vaadi kalliita kuntosalikortteja. Liikuntaa voi harrastaa myös kotona. Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Hänestä tuli kilpailun voiton myötä miljonääri.

Kaunotar avioitui heti kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.