Lucy Mecklenburgh lasketteli Alpeilla – kaatui nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lopetettuaan näyttelemisen supersuositussa brittiläisessä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa Lucy Mecklenburgh on keskittynyt enemmän bisneksiin. Neitokainen perusti muun muassa oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin, ja on sittemmin nähty markkinoimassa putiikkiaan monin tavoin.

Nyt 22-vuotias kaunotar on parhaillaan Ranskan Alpeilla nauttimassa talvisista laskettelukeleistä. Eilen hän joutui kuitenkin noloon tilanteeseen huomattuaan, että paparazzi kuvaa hänen suoritustaan. Ilmeisesti paineet kasvoivat niin, että Lucy kaatui suksillaan rähmälleen lumihankeen. Tilanteesta selvittiin kuitenkin lopulta pienellä naurahduksella.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.