Oikeus määräsi miehelle porttikiellon nettiin – hämmentävä syy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naapuriviha on pahimmillaan niin kieroutunutta, että ihmiset tekevät kaikkensa vieressä asuvan henkilön elämän pilatakseen. Nyt Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva Jason Wllis on saanut oikeuden päätöksestä porttikiellon internetiin, koska hän oli tehnyt sen avulla kiusaa naisnaapurilleen.

Uproxxin mukaan 31-vuotias Jason oli pannut internetin osto- ja myyntipalsta Craigslistille naapurissa asuvan naisen nimellä, osoitteella ja kuvalla varustetun ilmoituksen, jossa pyydettiin alastomia miehiä vierailulle. Tapaus selvisi jo vuonna 2012, kun naisen ovelle oli saapunut mies pelkkään popliinitakkiin kääriytyneenä paljastelemaan itseään.

Poliisit selvittivät pian, että Jason oli kepposen takana ja hänet pidätettiin. Mies sai ilmoituksen jättämisestä 30 kuukauden ehdonalaisen ja 30 päivän porttikiellon nettiin. Mikäli Jason ei noudata verkkokieltoa, joutuu hän 1,5 vuodeksi kaltereiden taakse.