Näin kaunis maailma voi olla – revontulivideo hengästyttävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saatamme joskus unohtaa kuinka kauniissa ja ainutlaatuisessa paikassa saamme elämäämme viettää. Maailma kätkee monta upeaa paikkaa ja ilmiötä, ja yksi kiehtovimmista on revontulet. Randy Halverson on nyt julkaissut mykistävän videon taivaankannen värileikeistä.

Huelux from Randy Halverson on Vimeo.

Ei ole ihme, että erilaiset maisemat ja luonnonkauniit asiat sykähdyttävät usein katsojaansa ja saattavat jopa vaikuttaa ihmisen arvostelukykyyn. Kerroimme taannoin, kuinka tiedemiehet totesivat ihmisten uskovan yliluonnollisiin asioihin ja jumaliin herkemmin, mikäli he pääsevät todistamaan näyttäviä luonnonilmiöitä.

Timelapse-tekniikalla toteutetussa videossa räiskyvät revontulet suorastaan hengästyttävät. Viisiminuuttiseen videoon kannattaa uppoutua kuulokkeet päässä ja siten, että ruudun kuva on mahdollisimman suuri. Video sopii esimerkiksi työpäivän keskellä vietettäväksi rentoutumistauoksi. Unohda kiireet ja murheet. Anna silmien nauttia ja ole osa suurta maailmankaikkeutta.