Koirat osaavat puhua? Uskomattoman aidosti: ”Minkä rakastan sinua!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin internetissä riemua herättäneestä videosta, jossa siperianhusky Blaze kieltäytyy kenneliin lähtemisestä hämmentävän paljon ihmispuhetta muistuttavalla ääntelyllä. Nyt samaisen rodun koiria nähdään ulvahtelemassa lähestyvään ystävänpävään sopivammalla tavalla.

YouTube
YouTube

Youtuben Funny Plox -kanavalle lisätyllä videokoosteella siperianhuskyt kuulostavat siltä, kuin ne sanoisivat omistajilleen ”I love you”, eli ”Rakastan sinua”. Osa ilmaisee rakkauttaan hieman epäselvästi, mutta mukana on myös koiria, joiden ulvahtelut kuulostavat hämmästyttävän paljon ihmisen puheelta. Tietenkin voisi myös epäillä, että ainakin osa huskyistä tunnustaa lempeään lähinnä niille tarjottavaa herkkupalaa kohtaan.