Tältä näyttää Japanin Love Hotelissa – ei pelkästään seksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanissa vierailevien turistien on mahdollista testata paikallista ihanuutta nimeltään Love Hotel. Tällaisten majoitusliikkeiden huoneet on tarkoitettu hauskanpitoon ja tietysti aikuisten väliseen seksiin. Hotellihuoneiden teemat ovat usein mitä mielikuvituksellisimpia.

YouTube
YouTube

Sharla in Japan -nimimerkillä YouTubessa vloggaileva neitokainen on ladannut verkkoon videon, jolla hän esittelee ystävänsä kanssa japanilaiseen kulttuuriin kuuluvaa Love Hotelia. Hänen mukaansa hotellit sopivat myös bileiden viettoon, eivätkä pelkästään eroottiseen hekumaan.

Hotellin huonetaksa riippuu siitä, kauan hotellissa aikoo viipyä. Koska huone on mahdollista varata myös muutaman tunnin iloittelua varten, on se huomattavasti koko yön rupeamaa edullisempi. Hotellin varusteluun kuuluu likimain kaikki esineet, mitä reissullaan voi tarvita. Upeat erikoisuudet luovat vierailusta nautinnollisemman, kun kylpyammeessa on värejä vaihtavia valoja ja televisiossa ilmaista aikuisviihdettä.