Ystävänpäiväkorttien tekstit aikuisviihteestä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

14. helmikuuta vietettävän ystävänpäivän suomenkielinen nimi viittaa lähinnä platonisten suhteiden juhlistamiseen. Amerikassa Valentine’s day -nimellä kutsuttava merkkipäivä on kuitenkin erityisesti rakastavaisten juhla. Juhlapäivän merkitys on muuttunut vastaavanlaiseen suuntaan myös meillä päin.

Tumblr
Tumblr

Ystävänpäivänä omalle ihastuksen kohteelle annetaan perinteisesti ystävänpäiväkortti. Nyt internetissä tarjotaan vähintäänkin erikoisia ystävänpäivän kortteja niille, joille perinteiset rakkauden tunnustukset eivät ole tarpeeksi suorasukaisia. Pornhub Comments on Valentines Tumblr -blogissa esitellään ystävänpäivätoivotuksia, joiden tekstit on otettu pornosivuston käyttäjien jättämistä kommenteista.

Ihastuttavissa rakkauden osoituksissa muun muassa kehutaan rintoja, jotka saavat kommentin jättäjän ”timantinkovaksi”. Erästä ihailun kohdetta kuvaillaan puolestaan ”seksikkäimmäksi peniksen nostajaksi”. Rakkaudenosoituksista monet ovat täynnä kirjoitusvirheitä, mikä ei ole sinänsä yllättävää. Ovathan niistä useimmat epäilemättä kirjoitettu melkoisen kiiman vallassa.